dijous, 16 de maig del 2013

RECERCA EN XARXA DE PLANS DE MILLORA 0-3 ANYS

Aquesta entrada al blog, m'ha dut més feina de la que m'esperava perquè per la xarxa no m'ha estat fàcil trobar plans de millora de 0 a 3 anys.
Tot i així, finalment he trobat aquests plans de millora que ara comentaré i justificaré la seva elecció.

El primer projecte de millora que he elegit és: El menjador de l'Escola Bressol Municipal Els Musterets  (http://blocs.xtec.cat/musteretsimusteretes/projectes/el-menjador/ )
He trobat interessant aquest projecte de millora ja que els professionals del centre varen adonar-se que el moment del menjar podia ser una activitat molt afavoridora pels infants. I per això, varen pensar diferents objectius i continguts per aquest moment, per tal de que els infants fossin més participis i actius a l'hora de parar i llevar taula i de menjar.

El segon projecte de millora que he elegit és: El traspàs de l'etapa 0-3 a 3-6 anys(http://www.slideshare.net/MariaSirah/projecte-de-millora)
Aquest projecte de millora m'ha agradat perquè parla del període d'adaptació que es necessita dur a terme quan es passa de l'escoleta a l'escola. Aquest període no és té gaire bé en compte, ja que els infants a moltes escoles ja comencen directament amb l'horari establert per tot l'any, i no amb un horari per conèixer el seu nou entorn. Jo personalment penso que s'hauria de dur a terme perquè amb aquest traspàs s'hi veuen afectats els infants, els pares i els mestres, i, a més, un bon període d'adaptació dóna lloc a un bon començament.
 

( Les competència que he treballat per dur a terme la pràctica és la 1.3 perquè he revisat altres blocs i experiències per tal de trobar plans de millora a la xarxa. )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada